Akaša je službeno zatvorena 😔

Dostava

Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku za sve narudžbe vrijednosti iznad 200,00 Kn. Za narudžbe manje od 199,99 Kn dostava iznosi 25,00 Kn.

Dostavljate li izvan Hrvatske?

Da, pakete šaljem u Austriju, Belgiju, Bosnu i Hercegovinu, Češku, Dansku, Finsku, Francusku, Irsku, Italiju, Luxemburg, Mađarsku, Nizozemsku, Njemačku, Poljsku, Portugal, Sjevernu Makedoniju, Slovačku, Sloveniju, Srbiju, Španjolsku, Švedsku i Švicarsku.

Cijena dostave se izračunava nakon što na checkoutu upišeš državu odnosno adresu dostave.

Country Price
Croatia 25,00 kn / free over 200,00 kn
Hungary, Slovenia 59,00 kn (cca 7,80 €)
Austria, Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Slovakia, Sweden 119,00 kn (cca 15,80 €)
France, Italy, Switzerland, United Kingdom (UK) 129,00 kn (cca 17,20 €)
Bosnia and Herzegovina, Montenegro, North Macedonia, Serbia 139,00 kn (cca 18,50 €)
Belgium, Luxembourg, Netherlands, Poland 169,00 kn (cca 22,50 €)
Ireland, Portugal, Spain 199,00 kn (cca 26,50 €)
Koje je vrijeme dostave?
Paketi se dostavljaju 1-2 radna dana za kontinentalnu Hrvatsku i otoke povezane mostom, a na ostale hrvatske otoke dostava je 2-4 radna dana. Vrijeme dostave za ostale države je 2-5 radnih dana ovisno o zemlji odredišta.
Mogu li dobiti broj za praćenje pošiljke?

Da, nakon što dostavna služba preuzme paket, automatski ćeš dobiti tracking link za praćenje pošiljke.

Plaćanje

Koje načine plaćanja podržavate?

Korisnici iz Hrvatske mogu platiti:

  • internet bankarstvom, uplatom na račun
  • pouzećem, gotovinom prilikom pruzimanja paketa
  • kreditnim/debitnim karticama preko CorvusPaya ili PayPala


Korisnici izvan Hrvatske mogu platiti:

  • kreditnim/debitnim karticama preko CorvusPaya ili PayPala
Koje kartice podržavate?

Visa, Visa Premium, Mastercard, Maestro i Diners.

Je li kartično plaćanje sigurno?

Da, sve transakcije se obavljaju na naprednim sustavima za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Pri plaćanju karticama preko Corvus platnog sustava, vaša transakcija je dodatno osigurana 3-D Secure programom vaše banke jer se uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Plaća li se naknada za kartično plaćanje?

Ne, cijena je ista za sve načine plaćanja i nema naknade za kartično plaćanje.

Na koliko rata se može kupiti kartičnim plaćanjem?

Trenutno se kartičnim plaćanjem može kupiti na jednu (1) ratu.

Sadrži li cijena PDV?

Prema čl. 110 PPDV sukladno čl. 22 ZPDV, PDV nije obračunat jer kao obveznik nisam u sustavu PDV-a. Cijena navedena u webshopu je konačna cijena koju plaćate.

Narudžbe i Povrat

Kako mogu napraviti narudžbu?

Najbolja opcija je napraviti narudžbu preko webshopa kako bi sve bilo napravljeno upravo kako ste i napisali u narudžbi. U slučaju da shvatite kako neki detalj niste naveli u napomeni, slobodno me isti dan kontaktirajte kako bi izbjegli pogreške.

Za sva pitanja o vremenu izrade, dostavi, pomoći oko naručivanja, uvijek me možeš nazvati na telefon 091 90 90 886, od ponedjeljka do petka (9-17h).

Zašto se naplaćuje hitna izrada?

Svi proizvodi su 100% ručni rad i potrebno je vrijeme kako bi se posvetila samo jednom od njih, pogotovo ako je personaliziran. Kod hitne izrade mijenja se cjelokupni plan rada, a takva posvećenost za jedan proizvod u svim fazama kreiranja znatno smanjuje učinak ostalih poslova, stoga se hitna izrada dodatno naplaćuje.

Standardno vrijeme izrade navedeno je ispod svakog proizvoda i ono je uključeno u cijenu, a naplaćuje se samo hitna izrada proizvoda u roku 24-48 sati.

Mogu li tražiti povrat novaca ili zamjenu?

Da, ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti u roku 30 dana od dana primitka. Povrat transakcije napravit će se istim putem kojim je i napravljena uplata.

Tko plaća povrat proizvoda?
Ako je proizvod oštećen, Akaša plaća troškove povrata. Ako vraćate proizvod jer niste zadovoljni ili želite zamjenu za neki drugi proizvod, u tom slučaju sami plaćate trošak povrata dostavne službe. Za povrat možete odabrati vama najpovoljniju dostavnu službu ili Akaša organizira prikup na vašoj adresi za cijenu od 35,00 Kn.

Općenito

Jesu li proizvodi sigurni za slanje?

Da, posebnu pažnju posvećujem pakiranju. Svi proizvodi se pakiraju isključivo u kutije tvrtke Medewo koje se odlikuju iznimno visokom kvalitetom. Unutrašnjost paketa dodatno ispunjavam papirom ili slamicom, ovisno o proizvodu.